Onderweg

Horeca

‘Less is More’ is lekkerste lunchgerecht on the move

(HORECAVA) AMSTERDAM – Talal Hasan heeft tijdens de Horecava het Lekkerste Lunchgerecht On the Move gemaakt.

Lisa van der Linden |

Talal werkt bij Comptoir Libanais in Utrecht en maakte een flatbread. De vakjury prees het winnende gerecht vanwege de originaliteit, het hoge smaakgehalte met voldoende frisheid in combinatie met flatbread. De vakwedstrijd Het Lekkerste Lunchgerecht is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden, vakwedstrijden die al sinds 1984 jaarlijks plaatsvinden tijdens de Horecava. De wedstrijden zijn bedoeld voor professionals, werkzaam bij bedrijven die op high traffic locaties gevestigd zijn.

De opdracht was om ter plaatse op het podium, binnen zes minuten, vijf identieke creaties te maken, welke door de vakjury werden geproefd en beoordeeld. Er moest worden gelet op uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, samenstelling en inkoopprijs. Maar vooral moest worden gelet op een uniek en spraakmakend karakter van het gerecht.

De volledige top 3 van het Lekkerste Lunchgerecht:
1: Talal Hasan – Comptoir, Utrecht
2: Karim Houmachi – B Course Schiphol, Schiphol
3: Monique Soomers – Rotterdam Airport, Rotterdam

Aan de finale van deze vakwedstrijd namen 8 deelnemers deel.

Bron: Out.of.Home Shops

lekkerstelunchonthemove.jpg