Slow Food Masters introduceert de Fingerfood-plank

DEURNE – Slow Food Masters heeft de achterliggende maanden gebruikt voor de introductie van een nieuw concept: de Fingerfood-plank. Het concept is bedoeld om horecaondernemers te helpen meer omzet en marge te laten draaien en is bedoeld voor ondernemers in petrol, terras, lunch, borrel en diner.

Slow Food Masters is zes jaar geleden opgericht door topslager Job van Baars en staat bekend om zijn langzaam gegaarde Smoked Pulled Pork, Chicken en Beef. Traditioneel gerookt, 10 tot 12 uur op appelhout. Aanvullend hebben ze ‘Grand Cru’ artikelen ontwikkeld zoals Beef Brisket, Pork Shanks en vegan producten als Pulled Jackfruit en Mushrooms.

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar gerechten die gedeeld kunnen worden, brengt Slow Food Masters nu de Fingerfood-plank op de markt. Deze bevatten een aantal – zelf samen te stellen – bites van die door personeel verwarmd kan worden in de oven of magnetron. De bites komen in convenience bakjes en een houten serveerplank waarin het logo van de horecazaak gebrand kan worden en voor bezorging kan de doos gepersonaliseerd worden. De producten van Slow Food Masters zijn verkrijgbaar via de bekende horeca-groothandels.

Bron: Out.of.Home Shops