Horeca

Fabrikanten

Catering

Vermaat locaties open voor Too Good To Go pick-up

AMSTERDAM - Too Good To Go stelt vanaf vandaag de app open voor producenten met (horeca)overschotten die bij verschillende locaties van cateraar Vermaat kunnen worden opgehaald. 

Cas Smit |

Op deze manier kunnen producten die door de langdurige sluiting van de horeca overblijven toch gebruikt worden. Vermaat, partner van Too Good To Go, zag dat producenten willen voorkomen dat hun producten verloren gaan. Echter weten zij niet precies hoe ze de producten bij consumenten thuis kunnen krijgen. Too Good To Go en Vermaat openen daarom op gesloten cateringlocaties afhaalpunten voor de overgebleven producten. Op vijftien locaties is het nu mogelijk een Magic Box met bijvoorbeeld chocolade van Verkade, tonijn van Fish Tales, vegetarische oesterzwam bitterballen van GRO, pizza’s van Van Tol en horeca koekjes van Farm Brothers op te halen.

Pauline Rosenberg, duurzaamheidsadviseur bij Vermaat: “Onze producenten hebben heel veel voedseloverschotten. Too Good To Go heeft een geweldige app die consumenten aan ons bindt en wij hebben heel veel gesloten locaties én mensen op de bank. De perfecte samenwerking om voedsel te redden!”

Directe pick-up bij producenten
Naast de vijftien locaties van Vermaat zijn er ook producenten die een toegankelijk distributiepunt hebben waar Too Good To Go-gebruikers langs kunnen komen. Bij het bedrijf Keesmakers en producent van veganistische mayonaise Mayoneur is het nu bijvoorbeeld mogelijk om via de Too Good To Go-app overgebleven plakken Kees en mayonaise af te halen.

Bron: Out.of.Home Shops

 

i.jpg