Horeca

ProFri beloont Snackpoint De Passage met keurmerk

WOLVEGA – Tijdens de regionale bijeenkomst van de Vereniging van Professionele Frituurders ProFri ontving Menno de Koe van Snackpoint De Passage in het Friese Wolvega het keurmerk Goed Gefrituurd van ProFri-bestuurslid Marcel van Veen.

Renée Salome |

Wie het keurmerk van ProFri wil bemachtigen moet een heel traject doorlopen en uitblinken in Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Deze ‘drie V’s’ vormen de pijlers van het keurmerk. ProFri meldt dat toekomstige frituurprofessionals het certificaat moeten behalen als voorwaarde voor lidmaatschap van de vakvereniging.

Energierekeningen
De komende week zijn er nog twee regionale bijeenkomsten gepland. Hier wisselen frituurprofessionals van gedachten over ‘zaken die hen bezighouden’, zoals de door de vereniging aangedragen oplossing voor de torenhoge energierekeningen.

Bron: Out.of.Home Shops

goed-gefrituurd-keurmerk-voor-snackpoint-de-passage-in-wolvega.jpg