HELMOND – Ondernemers Wilco en Chantal van Seccelen hebben sinds kort een nieuw gevelschildje bij de voordeur hangen. Deze kregen zij, samen met het certificaat voor uitblinkend vakmanschap, uit handen van ProFri-directeur Frans van Rooij.
Van Seccelen is sinds 2019 snackbar-uitbater van cafetaria ‘t Hout. Het bedrijf is al 40 jaar een begrip in de omgeving. Het ontvangen van het certificaat en het schildje verkreeg Van Seccelen doordat hij voldoet aan ‘de drie V’s, de pijlers van ProFri. Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Dit gebeurt na het doorlopen van de procedure.
Goed Gefrituurd
Van Rooij: “Wilco is een ware ambassadeur van de ProFri. Altijd van de partij en helpt de vereniging waar hij kan. Het afgelopen jaar stond hij in de media zijn mannetje.” Het keurmerk behelst meer dan een schildje. Van Seccelen krijgt een vermelding in de Nationale Smulgids, een bekend begrip bij de consument. De vermelding ‘frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn’ is ook een onderdeel van de toekenning van het kwaliteitslabel.
Maar ondernemer Van Seccelen en zijn vrouw zijn nog niet klaar. De volgende stap is het voordragen van bami- en nasisnacks uit eigen keuken voor het keurmerk ‘Met Goud Bekroond’.
Bron: Out.of.Home Shops