006_NEW_CHEFS.jpg De New Chefs on the Block: Bart Leussink, Roel Sieverink en Nino Willems samen met gastspreker Joris Bijdendijk

Horeca

Bidfood zet jong culinair talent in de schijnwerpers

EDE – Drie veelbelovende chefs zijn uitgroepen tot New Chef on the Block op een event van Food Reporter by Bidfood. De officiële titel is uitgeroepen door culinair platform Food Reporter en Gault&Millau.

Redactie |

“De winnaars zijn chefs die doelbewuste keuzes hebben gemaakt, zowel in hun culinaire visie als in het concept. Hierdoor weten ze zich op unieke wijze te onderscheiden en zijn ze echt een inspirerend voorbeeld voor anderen”, aldus Godfried van der Lugt, directeur Gault&Millau Nederland. “We vinden het belangrijk om jong talent te stimuleren en foodprofessionals te verbinden. Met dit concept geven we letterlijk invulling aan die ambitie”, volgens Vivian Bruinsma, community manager Food Reporter.

Op het event waren 200 jonge chefs bij elkaar gekomen op bij te praten, inspiratie op te doen en kennis te delen. Naast drie mini-documentaires over de drie winnaars werden de chefs toegesproken door Joris Bijdendijk, executive chef van Rijks en Luc Hoornaert, hoofdinspecteur van Gault&Millau

Bron: Out.of.Home Shops