Horeca

Goed Gefrituurd-keurmerk voor Frituur Van Gogh

AMERSFOORT – Ondernemer Arn Zuyderduin heeft met zijn beide Amersfoortse frituurzaken het Goed Gefrituurd-keurmerk verdiend. De nijveraar ontving eerder ook al meerdere onderscheidingen voor zijn zelfgemaakte snacks. “Ik ben heel blij. Nu is aangetoond dat alles bij ons in orde is: zowel in de zaak als wat betreft onze producten”, aldus Zuyderduin.

Yentl Bocxe Strik  |

De ambachtelijk bereide Amersfoortse vleeskroket, garnalen- en vega-kroket verdiende eerder al een vermelding in de Nationale Smulgids. Daarbij prijken vanaf nu de Goed Gefrituurd-keurmerken aan de gevels van zowel de cafetaria aan de Langestraat als die van het filiaal aan de Utrechtsestraat.
“Ik ben heel blij. Via de testresultaten is nu aangetoond dat alles bij ons in orde is”, zegt Zuyderduin over de uitreiking. Hij vervolgt: “Dat is heel fijn want niet alleen onze producten zijn goed, maar alles moet kloppen, dus ook in onze winkels. Daar hebben we nu een erkenning voor gekregen door middel van het Goed Gefrituurd-keurmerk. Alles is gecontroleerd: van de manier waarop mensen in onze frituurzaken worden geholpen tot de hygiëne maar ook hoe we naar buiten treden via de website en sociale media.”

Keurmerk
Het Goed Gefrituurd-keurmerk is in het leven geroepen door professionele frituurders om hun vakkennis zichtbaar te maken voor de consument. Dit onafhankelijke onderzoek is uitgevoerd door het Nederlands Frituurcentrum in opdracht van ProFri. De snackbar wordt onderzocht op de aspecten vakmanschap, veiligheid & hygiëne en verantwoordelijkheid. Beide frituurzaken van Zuyderduin zijn met goed gevolg getoetst op al deze aspecten. Het rapport luidt: “Iedere medewerker staat enthousiast achter de counter en wordt betrokken bij de productie van alle lekkernijen die in eigen keuken worden bereid. De verse friet wordt perfect afgebakken.”

Bron: Out.of.Home Shops

frituur-van-gogh-in-amersfoort-arn-zuyderduin-breed.jpg