Horeca

Fabrikanten

Catering

Introducties

Van Wijngaarden lanceert allergeenvrije veganaise

WORMERVEER – Speciaal voor de horeca lanceert Van Wijngaarden een allergeenvrije veganaise. Van Wijngaarden wil horecaondernemers helpen om veganistische klanten, en klanten met voedselallergieën of intoleranties, tegemoet te komen.

Yentl Bocxe Strik  |

De laatste jaren neemt de vraag naar allergeenvrije producten toe. Ook in de horeca merken ondernemers dat de populariteit van bewustere keuzes en plantaardige gerechten groeit. “Met de Zaanse veganaise allergeenvrij worden veganisten bediend die allergisch of intolerant zijn voor gluten, ei, lactose of mosterd maar ook mensen die vaker bewuste keuzes in hun menu willen maken”, zegt Michel van Wijngaarden, ceo van Van Wijngaarden.
De plantaardige mayonaise verschijnt in een 10 liter emmer en een 750 ml knijpfles.

Bron: Out.of.Home shops

zaanse.png