TIEL – Big Bread Kitchen Westroijen in Tiel is de eerste vestiging van de formule die een Goed Gefrituurd keurmerk heeft verdiend. Het certificaat en de bijbehorende plaquette werden door eigenaar Sheng Chen op het Fituurwereld Event in ontvangst genomen uit handen van ProFri-directeur Frans van Rooij en erevoorzitter Hans Hus.
Chen is al twintig jaar eigenaar van de cafetaria in Tiel. In 2008 richtte hij de Big Bread Group op en deze franchiseformule heeft nu 32 vestigingen door het hele land. Drie jaar geleden verbouwde Chen zijn eigen zaak in Tiel en werd er een zitgedeelte toegevoegd. Gasten kunnen hun bestelling doen op twee bestelzuilen en een robot brengt de maaltijden naar de tafels. Met de tijd meegaan en nadenken over de toekomst is volgens de uitbater van belang.
Chen is dolgelukkig met de onderscheiding. “Dit laat zien dat we goed bezig zijn en dat we tot de betere cafetaria’s van Nederland behoren. Ik wil ook een voorbeeld zijn voor alle ondernemers binnen onze formule. Het is een officiële erkenning van een onafhankelijke beroepsorganisatie voor hetgeen van wat we zelf al jaren zeggen en waar we met onze formule voor staan: kwaliteit leveren, gastvrij zijn en beleving bieden.”
Bron: Out.of.Home Shops