Catering

Hutten opent vernieuwde Rob & Bob

MONSTER – Bob Hutten heeft bedrijfsrestaurant Rob & Bob heropend bij plantaardig voedselproducent Koppert Cress. De keuken en uitreikplaatsen zijn veranderd en er zijn 40 zitplaatsen bijgekomen.

Eigenaar van Koppert Cress Rob Baan en Bob Hutten hebben elkaar gevonden in hun streven naar duurzaamheid, laat het bedrijf weten. Die visie is terug te vinden in het restaurant dat maandag 16 december officieel is geopend.

Feedback receptuur
“Er is gekozen voor gerechten gebaseerd op groenten en een minimale hoeveelheid dierlijk eiwit, waarbij het streven is om tenminste 150 gram van de dagelijks benodigde hoeveelheid van 250 gram reeds tijdens de lunch te verstrekken”, zegt een woordvoerder van Koppert Cress. “Dagelijks maken medewerkers en gasten gebruik van het restaurant waar en van waaruit, alleen al in het afgelopen jaar, 42.500 maaltijden werden bereid en uitgeserveerd. Op basis van de feedback van gebruikers is de samenstelling en receptuur aangepast en suiker en zout achterwege blijft, omdat de smaak uit groenten komt.”

Het restaurant is uitgebreid met 40 extra zitplaatsen en de keuken en uitreikplaatsen zijn flexibel gemaakt. De indeling kan zo afhankelijk van functie en evenement worden aangepast met apparatuur en elementen. Het restaurant moet de volgende fase inluiden in het verduurzamen van de keten, als het gaat over gezondheid en duurzaamheid.

Bron: Out.of.Home Shops

rob-en-bob-2.0-opening-vno-ncw-979a-hutten.png