Horeca

Fabrikanten

Introducties

Van Houten introduceert als eerste ruby chocoladedrank

DEN HAAG – Chocolademerk Van Houten brengt ruby chocoladedrank in poedervorm op de markt. Volgens de fabrikant Barry Callebaut is dit product een wereldwijde primeur. Het wordt exclusief aangeboden aan horecagelegenheden.

Nu restaurants, bars en cafés weer langzaamaan opengaan, streeft de fabrikant ernaar om de horecasector te helpen herstellen. Het merk brengt daarom chocoladedrank in poedervorm op de markt, gemaakt van ruby chocolade met de kenmerkende roze kleur. Met deze innovatie nodigt Van Houten alle barista's en koffiebars in Nederland uit om creatiever te zijn dan ooit tevoren en te experimenteren met nieuwe smaken en presentatie.

Status
"Het product bevestigt de status van het merk als cacaopionier", legt Freek van der Knaap, vicepresident vending & beverages Emea bij Barry Callebaut, uit. “Deze chocoladedrank heeft de heerlijke smaak en roze kleur van ruby chocolade, en het poeder lost heel gemakkelijk op in elk type melk. Zowel in warme als koude toepassingen. Dit is een echte innovatie op het gebied van dranken en we zijn er dan ook ontzettend trots op dat we het als eerste kunnen aanbieden aan onze horecapartners.” In 2017 introduceerde Barry Callebaut ruby als nieuwe en vierde soort chocolade.

Bron: Out.of.Home Shops

ruby.png