Horeca

Yoghurt Barn wint internationale award

LISSABON – Wouter Staal, eigenaar van Yoghurt Barn, heeft in Lissabon tijdens het Global Dairy Congress de award voor Best Dairy Parlour Innovation in ontvangst genomen.

Lisa van der Linden |

De World Dairy Innovation Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn dertien jaar geleden in het leven geroepen om excellentie en innovatie binnen de zuivelindustrie over de hele wereld te vieren. Dit jaar was er sprake van 167 aanmeldingen, 19 deelnemende landen en 22 categorieën. De Nederlandse yoghurtketen is tot winnaar verkozen in de categorie Best Dairy Parlour Innovation.

In de afgelopen jaren won Yoghurt Barn al de Scale Up Of The Year Award, de Foodservice Award en de award voor Beste Koffie- en Lunchroom van Nederland. Het bedrijf is erg trots om de World Dairy Innovation Award aan dit rijtje toe te kunnen voegen. “Dit is onze eerste internationale award rondom yoghurt innovatie. Samen met de opening van een locatie op Luchthaven Schiphol is dit een opstap naar internationale groei”, aldus Staal.

Bron: Out.of.Home Shops

mvro_yoghurt_barn_breda_21_def1.jpg